Kestane Danışmanlık

· İşletmelerin büyüyebilme ve rekabetçi olabilmeleri için her alanda konusunda uzman ve saha tecrübesi olan kişiler ile çalışmak zorundadır, birçok farklı iş kolunda tecrübe sahibi olmuş ekibimiz ile KOBİ’lerimizin proje bazlı ihtiyaçlarını uygun bütçelerle firmaların kendi yapısı içinde uygulanabilir, kısa sürede ve kalıcı somut sonuçlar ihtiva edecek şekilde çözüme kavuşturuyoruz.

· Küçük ve Orta Ölçekli işletmelerin karar verme süreçlerini iyileştirmelerine, yeni pazarlara daha güvenli bir şekilde açılmalarına ve maliyetlerini düşürmeleri için düşünen, uygulayan aktif danışmanlık ekibimizle ‘’Firmaya Özel Çözümler’’ ile yardımcı oluyoruz.

· Projelerdeki en büyük hedefimiz; her proje sonunda firmaların bizimle beraber elde ettiği kazanımları bizden sonrada gelişmeye devam ettirdikleri güçlü ekipler kurmaktır. Projelerimiz ortalama 4-6 ay sürmektedir. İşinizi büyütmekte pek çok faktörün yol oynadığını biliyor ve sizin edinmiş olduğunuz tecrübeler ile harmanlamış yeni bir yönetim kültürü oluşturmanız, üretim süreçlerinizi geliştirmeniz ve maliyetlerinizi düşürmenize yardımcı olacak yenilikleri yapmanıza teşvik ediyoruz.