İlker Özgüven Dış Ticaret

Bursa merkezli olarak 2012 yılında, KOSGEB Girişimcilik Destek Programı kapsamında, kurulan firmamız başta tekstil ürünleri olmak üzere çesitli sektörlerde faaliyet göstermekte olan ihracat konusunda yeni pazarlara açılmak ve ihracatını geliştirmek isteyen kobi vasfında olan üretici veya tacir konumundaki firmalarımıza dış ticaret ve ihracat pazarlaması konusunda hizmet veren Dış Ticaret Yönetim ve Danışmanlık firmasıdır.

Kurulduğu tarihten itibaren kısa bir sürede gelişen iş hacmi sonucunda müşterilerine verdiği hizmet kalitesinden ödün vermemek adına girişim sayısını yükseltmiş olup dış ticaret pazarlama faaliyetlerine ilaveten 2016 yılında F2F Danışmanlık Ltd. Şti. ile KOBİ Yönetim Danışmanık Hizmetleri ve tekstil sektöründe faaliyetlerine çalışmalarına devam etmektedir.

Firmalarımız, konularında uzman ekipleriyle ile birlikte yurt içindeki firmaların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir hizmet anlayışı benimsemiş ve buna uygun bir yapı geliştirmiştir.

Ana hedefimiz 2023 İhracat Stratejisi ve Eylem Planı Hedefleri çerçevesinde Türkiye’de çeşitli sektörlerde üretim ve/veya satış yapan firmalarla, yurtdışındaki alıcılar arasında iletişim sağlayarak ülkemizin dış ticaret hacmini arttırmaktır.

Firma Bilgileri

Altınova Mah. Buttim İş Merkezi D Blok Kat 1 Ofis No: 1257 Osmangazi / Bursa
iletisim@ozguven.biz

0224 211 00 30
0224 211 33 26