” BAĞIŞLANAN HER KAN, KURTARILAN BİR CAN “

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) sakinleri, geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyasında kan vererek, birçok kişiye hayat verdi.

BUTTİM, her 3 ayda bir geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyasını ekim ayında da sürdürdü. BUTTİM C Blok atriumda düzenlenen kampanyada Bursa Kızılay Kan Merkezi yetkilileri hazır bulundu.

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası kutlandığı anımsatıldı. Gönüllülerle güç kazandıklarına işaret eden yetkililer, “BUTTİM’liler bu konuda çok duyarlılar. Gerek BUTTİM yönetimine gerekse de burada ticari faaliyetlerini sürdüren sakinlere bu anlamda çok teşekkür ederiz. Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaç. Herkesin bu konuda duyarlı olması çok önemli. Bu nedenle 18-65 yaş arasındaki sağlıklı tüm vatandaşlarımızın kan bağışında bulunmasını istiyoruz” diye konuştu.

BUTTİM BU KONUDA DUYARLI

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadettin Garip de sadece Kızılay Haftası’nda değil, her 3 ayda bir kan bağışını geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Kanın tek kaynağının insan olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Garip, BUTTİM sakinlerine de gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti. Kızılay’a destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Garip , kan bağışı kampanyasının devam edeceğini dile getirdi.