LÖSEV Geleneksel Yılbaşı Standında

Mutluluklarına ortak oldular

BUTTİM’de açılan LÖSEV geleneksel yılbaşı standında lösemili çocukların annelerinin ürettiği özel ürünler satılarak lösemili çocukların tedavisi için gelir elde edildi.

Yeni yıl BUTTİM’e iyilikle geldi. Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) geleneksel yılbaşı standını BUTTİM’de açtı. Lösemili çocukların annelerinin ürettiği özel ürünler LSV Dükkan’da satışa sunuldu. El emeği bebek, yastık, kupa bardak, rozet, takvim, ajanda gibi ürünlerin geliri lösemili çocukların tedavisinde kullanılacak. Bu yıl ayrıca stantda LÖSEV Çiftliğinden doğal mandalinalarda satışa sunuldu. Tamamen katkısız doğal satsuma mandalinası oldukça ilgi gördü.

LÖSEV Bursa İl Koord. Yardımcısı Aslı Sakarya, BUTTİM’in her zaman olduğu gibi yine kendilerine destek verdiklerini ve bundan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Tedavisi çok uzun süren ve çok pahalı olan bu hastalıkla mücadelede amaç, kayıtlı hastaları bu zorlu tedavide yalnız bırakmamak. BUTTİM yönetimi de yıllardır bu konuda stand desteği vererek LÖSEV’in destekçisi olmaya devam ediyor. Yardımsever birçok işyeri sahibi ve çalışanlarına katkıları için teşekkür ederiz” dedi.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül de LÖSEV-LSV Dükkan’a ev sahipliği yaparak, çocukların tedavilerine katkı sağlamaktan ve onların yüzlerini güldürmekten mutluluk duyduklarını belirtti.