BUTTİM’den Elazığ’a destek

BUTTİM Yönetim Kurulu, Elazığ depreminde mağdur olan vatandaşlara yönelik Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı aracılığıyla düzenlenen kampanyaya destek sözü verdi.

 

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) yönetimi, Bursa İl Müftüsü İzani Turan’ı ağırladı. Ziyarette Turan’ın yanı sıra Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İl Müftü Yardımcıları İbrahim Halil Demir, Hüseyin Taner, Ömer Ayan, İl Vaizi Bekir Şahin de yer aldı.

İl Müftüsü Turan, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlara yönelik bir kampanya düzenlediklerini, BUTTİM’in de bu kampanyaya destek vermesinden memnuniyet duyacaklarını söyledi.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül ise Elazığ’da yaşanan deprem felaketinden büyük üzüntü duyduklarını belirterek, mağdurların yanında yer alacaklarını ve başlatılan kampanyayı destekleyeceklerini dile getirdi.

Ziyarette ayrıca BUTTİM’e yapılması planlanan cami ile ilgili konu da istişare edildi. BUTTİM Başkanı Şengül, mevcut cami ve mescidin yetersiz kaldığına işaret ederek, yapılması planlanan cami ile gerek BUTTİM sakinlerinin gerekse de çevredeki plazalarda çalışanların ihtiyacına cevap vermeyi amaçladıklarını kaydetti.