Bursa Web Tasarım Hizmetleri – F2F Bilişim

İnsanlık tarihi başladığı andan itibaren sürekli gelişim hâlindedir. Bu gelişme hâli in­sanoğlunun ihtiyaçlarına göre şekillenmiştir. Geçmişte insanoğlunun temel ihtiyaçlarını karşılamak yeterli iken bugün, kalite odaklı haz ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Bugünün insanı için estetiklik, kolaylık, rahatlık, ergonomiklik ve nihayetinde kalite son derece önemlidir. Doğal olarak tüketiciler, geleneksel yaşantılarında aradıkları bu ihtiyacı, dijital dünyada da arzulamaktadırlar.

Bizde yıllardır sahada edindiğimiz tecrübelerimizi dijital dünyaya yansıtmak üzere 2016 yılından beri F2F bilişim ve danışmanlık ltd. adı altında müşterilerimize hizmet vermekteyiz . Teknolojinin sunduğu tüm imkanları, yaratıcı bir bakış açısıyla birleştirerek müşterilerimizin ürettiği ürünleri,verdiği hizmetleri dijital iletişim diline çevirerek dünyadaki görünürlüğü arttırıyoruz. Dijitalleşme kavramını aslında bir değişim değil, bir dönüşüm olarak görmek daha doğru olabilir. Bugün geleneksel televizyon, gazete, dergi gibi mecralar aslında yerlerini dijitale bırakmıyorlar, dönüşerek dijitali bünyelerine adapte ediyorlar. Çevrimiçi ve çevrimdışı kavramları artık bir potada eriyorlar. Dijitalleşme bir taraftan yeni iletişim ve reklam çözümlerini hayatımıza sokarken, bir taraftan da tüm mecraların birbiriyle konuşabileceği 360 derece çözümlerin ortaya çıkmasına önayak oluyor.

İnternet, işletmelerin gelişim sürecinin artmasına, müşteri odaklı çalışılma­sına ve iletişim maliyetlerinin düşürülmesine aracılık etmektedir. Ancak bu teknolojiden optimum düzeyde verimlilik elde edebilmek için etkili ve doğru İnternette pazarlama stratejisi geliştirmek zorunludur. İnternet sayfalarının profesyonel olarak planlanması ve tasarlanması bu stratejiler arasında yer almaktadır.

F2F BİLİŞİM REKLAM DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. olarak ;
Bursa merkezli olmak üzere tüm Türkiye ve Avrupaya ,
Kurumsal Web Site Kurulumu ,
E-Ticaret Alt Yapı Kurulumu ,
E-Ticaret Alt Yapı Eğitimleri ,
Pazaryeri Mağaza Kurulumları ( Hepsiburada , Trendyol , N11 , EPTTAVM )
Sosyal Medya Danışmanlığı ,
Ürün Fotoğraf Çekimi,
gibi birçok alanda hizmet vermekteyiz.

Firma Bilgileri

Altınova Mah. Buttim İş Merkezi D Blok Kat 1 Ofis No: 1257 Osmangazi / Bursa
info@f2fbilisim.com

0224 211 00 30
0224 211 33 26