BUTTİM’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Düzenlendi.

.


Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. Yılı dolayısıyla, Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi’nde (BUTTİM) tören düzenlendi. Saat 09:05’de sirenlerin çalmasıyla birlikte hayat durdu.
Cumhuriyetin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk BUTTİM’ de anıldı. Buttim Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadettin Garip ve Mehmet Okur, Denetim Kurulu Üyesi Emin Tamam ve firma yetkilerinin katıldığı törende, sirenlerin çalmasıyla birlikte, bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşı okundu. Sürücüler de araçlarını kenara çekerek saygı duruşunda bulundu.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve saygıyla andıklarını söyleyen Sadık Şengül,” Türk Milletinin büyük kahramanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 82. Yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Naçiz vücudu aramızdan ayrılmış olsa bile içimizdeki Atatürk sevgisi hiçbir zaman bitmeyecek. Mustafa Kemal’in, kendinden emin bir biçimde açtığı yolda, kurduğu ülküde, gösterdiği amaçta, hiç durmadan yürüyeceğiz. Tüm dünyada, bereketi ve barışı; bilim ve ilmin ışığında yüceltmek için hepimiz bir aradayız. “ diyerek katılımcılara teşekkür etti.