BİNLERCE MODİFİYE TUTKUNU, BUTTİM’DE BULUŞTU

*MODİFİYE TUTKUNLARI BUTTİM’DE BÜYÜLEDİ
BİNLERCE MODİFİYE TUTKUNU, BUTTİM’DE BULUŞTU
BUTTİM, modifiye araç etkinliğine ev sahipliği yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, “Merkezimizin ticaretin yanında aynı zamanda büyük bir organizasyon alanı olduğunu da göstermiş olduk” dedi.
Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi’nde (BUTTİM) bine yakın modifiye araç sergilendi. Yeşil Bursa Sürücü Kursu öncülüğünde THE FSM TİM Otomobil ve Spor Kulübü Derneği katılarıyla düzenlenen etkinlikte araçlar arasında desibel ve güzellik yarışması da yapıldı.
“AYNI ZAMANDA BİR ORGANİZASYON ALANIYIZ”
Yönetim Kurulu Üyesi Emin Tamam ile modifiye araçları inceleyen BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, renkli ve ses getiren bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Şengül, “Göreve geldiğimizden bu yana BUTTİM’in ticari canlılığını bir hayli artırdık. Kültür Merkezimizdeki etkinliklerle de BUTTİM’i bilinir kılmak, bir ticaret merkezi olmasının yanı sıra Bursa’nın kalbinde çeşitli etkinliklerin gerçekleştiği bir organizasyon alanı olduğunu da herkese gösterme hedefimiz var. BUTTİM’in bir marka haline gelebilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Değerimize değer katmak adına yapılacak tüm iş birliklerine açığız. Böyle kapsamlı bir etkinliğin de burada gerçekleşmesi bizler için güzel bir fırsat oldu. Oldukça yoğun bir katılım var ve şehir dışından gelen araç tutkunlarını da ağırlıyoruz. Bir sonraki yıl da bu etkinliğe ev sahipliği yapmak bizi mutlu eder” diye konuştu.

“BURASI ADETA EVİMİZ GİBİ”
Etkinliğin ana sponsoru Yeşil Bursa Sürücü Kursu sahibi Kazım Karaduman da binlerce modifiye tutkununun bir araya getirdiklerini kaydederek, “BUTTİM’e çok alıştık, burayı evimiz gibi görüyoruz. Böyle büyük bir etkinliği gerçekleştirebileceğimiz en uygun yer burasıydı. Etkinliğimizi burada gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Araçlarımız görsellik ve ses sitemleri üzerine yarıştırılıyor. Buradan tüm sürücülere kuralları uymaları konusunda hatırlatma yapmak istiyorum” dedi. The Fsm Team Otomobil ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ufuk Okyay da “Etkinliğimizi 2018 ve 2019 yılında da yapmıştık. Pandemi dolayısıyla ara verince bu yılki etkinliğimizde daha çok ilgi topladık. Yaklaşık bin adet modifiye araç bugün burada sergileniyor ve yarışmalara katılıyor. Şehir dışından pek çok misafirimiz de geldi. BUTTİM’e etkinliğimize ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.